tiistai 30. lokakuuta 2007

Kohti Vehkakujaa...

Terve kaikki!

Huomenna se sitten koittaa, kauan odotettu muutto Vehkakujan yksiöön! Olen tällä hetkellä muuttolaatikoiden täyttämässä huoneessa, mukava kaaos ympärillä ja vielä osa kamoista odottaa pakkaamista laatikoihin. Reilun vuoden ehdin asustaa tässä kahden hengen solussa, ja nyt on aika siirtyä kohti uutta ja samalla tilavampaa kämppää. Kävin eilen kaverini Jannen kanssa hänen autollaan hakemassa tuolta muutaman kilsan päässä Lainalaatikko -firmasta muuttolaatikoita ja tänään olen vähitellen ryhtynyt toimeen pakkaamisen suhteen. Varasin huomiseksi myös pakettiauton, jonka otan vuokraksi iltapäiväksi/illaksi. Saan muuttoapureiksi muutaman kaverin, joten kaiken järjen mukaan muuton tulisi onnistua mainiosti. Hienoa on myös, että pääsen ekaa kertaa elämässäni Ford Transitin puikkoihin, senkin puolesta varmasti unohtumaton päivä tulossa! Tämä on nyt viimeinen iltani tässä Emännäntien solukämpässä, huomisiltana sängylläni ja samalla myös allekirjoittaneella on uusi sijainti.

Yllättävän paljon sitä kamaa kuitenkin on vuoden aikana tänne 12 neliön huoneeseen kertynyt. Pelkästään levyistä ja leffoista tuli yksi muuttolaatikko täyteen tavaraa.Lisäksi kirjahyllystä löytyi yllättävän paljon lehtiä, joten olen vuoden aikana säilönyt. Nyt illalla soitti Vehkakujan kämpän nykyinen asukas, joka mm. kertoi jättävänsä kämppään pöydän ja pari tuolia, siltä varalta jos minua kiinnostaisi pitää ne itelläni. Hän ei kuulemma voi ottaa niitä mukaan uuden kämpän tilanpuutteen vuoksi. Ruokapöytää ei minulla tämän solukämpän ahtauden vuoksi ole ollutkaan, joten eiköhän noille huonekaluille jotain käyttöä keksitä.

Olimme Kaavin jälkeisen mökkiviikonlopun jälkeisenä viikonloppuna taas kerran mökkeilemässä, tällä kertaa vaihdoimme paikkaa ja suunnistimme Sysmään. Viikkonloppu oli todella mukava, meitä oli reissussa kaiken kaikkiaan 21 tyyppiä, suurin osa psykalaisia. Pelattiin, syötiin, juotiin, saunottiin ja pidettiin yksinkertaisesti hauskaa:) Olo oli kliseistä sanontaa käyttäen väsynyt mutta onnellinen viikonlopun jälkeen.

Loppuvuosi on melkoisen kiireistä aikaa opiskelun kannalta, mutta toivon että siitä jotenkin kunnialla selvitään. Lukualueet eri tentteihin ovat melko suuria, (osa ehkä mahdottomia:P) ja lisäksi musapuolen hommat työllistävät jonkin verran. Tulossa olisi mm. joulukonsertti Taulumäen kirkossa joulukuussa ja lisäksi joitakin pienempiä keikkoja pitkin loppuvuotta. Marraskuusta on tulossa kiintoisa, olen menossa esim. ensimmäistä kertaa sitseille, tuohon akateemiseen pöytäjuhlaan. Varmasti mielenkiintoinen ilta tulossa. Lisäksi kuukausi tulee menemään sekä opiskelun merkeissä että myös uutta kämppää sisustaessa ja tavaroiden uutta järjestystä miettiessä.

Liityin muuten pari viikko sitten Facebookiin, tuohon uuteen trendipaikkaan, jonka nimi ei varmaankaan ole keneltäkään mennyt ohi kuulon. Kätevä paikka bongata kavereita, täytyy myöntää, sillä olen Kasvokirjan kautta löytänyt paljon vanhoja tuttuja. Hienoa tuossa etsimisessä on se, että kadonnutta kaveria voi etsiä ihan rehellisellä nimihaulla. Paljon tuttuja onkin löytynyt niin ala-asteajoilta kuin myös esim. Varusmiessoittokunnan "opettavaisen" inttivuoden ajoilta.

Jep mutta nyt takaisin muuttopuuhiin, Jyväskylä ja Emännäntie kuittaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.