perjantai 12. maaliskuuta 2010

SPRING BREAK !!

Jepulis jepulis, se on nyt taalla.
Kauan odotettu, kaivattu, haluttu, pelatty.
Toivottu katko arjen aherruksesta.
On aika seikkailuun, kohti aurinkoa ja villia viikkoa.
Spring Break 2010 - it's here!
Ihan kohta lahdetaan. Road trip - odotan innolla. Porukkaa lahtee taalta monikulttuurisuuden valtameresta noin parikymmenta unohtumattomalle reissulle. Matkareittimme on seuraava:

RALEIGH - SAVANNAH (Georgia) - MIAMI (Florida) - FORT LAURERDALE (Florida) - BAHAMA - FORT LAURERDALE - RALEIGH.

Nailla mennaan Tosin juuri tulleen tiedon mukaan on vahan ongelmia auton vuokrauksessa. Ensimmainen plaani oli jattaa auto Fort Lauderdaleen ja vuokrata uusi auto ensi viikon sunnuntaina kun alamme palata kohti Pohjois-Carolinaa. Saimme kuitenkin kuulla etta auton jattaminen eri paikkaan kuin mista se on vuokrattu maksaa ylimaaraset 300 dollaria!! Ei sitten jateta autoa vaan pakko vuokrata koko viikoksi, tulee nakojaan halvemmaksi. Taidetaankin itseasiassa vaihtaa vuokrausfirmaakin, katotaan nyt millon paastaan tien paalle:D aikamoista saatamista..katotaan muuten monta kertaa eksytaan, ei ole GPS:aa autossa mutta vanhalla kunnon kartalla parjaa aina eiko vaan..

Viimeset kaksi viikkoa ovat olleet melko tyontayteisia, tuntuu etta koetta ja testia ja esitelmaa on ollut ihan riittamiin. Opettajat nakojaan haluavat puristaa meista mehut ennen lomaa:P Kuitenkin on selvitty, voittajia ollaan ja matka voi alkaa. Toivottavasti on ny kaikki tarpeelliset paperit ja lomakkeet messissa, Bahama kun ei ole Yhdysvaltoja niin passit, DS-lomakkeet yms lippulappuset tarvitaan...Asken juuri tajusimme etta laivamatkoja varten pitaa tayttaa viela ylimaaraiset embarkation-lomakkeet, hyva etta tajuttiin tassa vaiheessa eika vasta terminaalissa. Mukaan lahtee lisaksi aurinkorasvat, hatut, aurinkolasit eli arskat.

Saa on taas vaihdellut sateesta erittain aurinkoiseen ja lampimaan. Lunta ei sentaan ole talla viikolla tullut. Toivottavasti ei tule myoskaan Bahamalla...Tiistaina oli noin 22 astetta lammin ja talta naytti Alexanderin etupiha. Oli pienia motivaatiovaikeuksia pysytella kirjastossa lukemassa tenttiin:P
Jep mut nailla mennaan. Jiihaaa, SPRING BREAK;)

Ei kommentteja: