tiistai 25. elokuuta 2009

Leppoisat paivat Vltavan rannalla

Jepajee!

Ei oo paljon aikaa kirjoittaa mutta paatinpa tahan jotain pistaa silti..Eilen siis vihdoin paastiin kolmen aikoihin huoneeseen ja pienta saatoa oli oikean huoneen kanssa koska ekassa dormissa oli vaan yksi sanky vapaata ja kun kaytiin sanomassa tasta respassa niin seuraavan huoneen kanssa oli sama juttu. No, lopulta saatiin huone joka onkin kohdillaan. Huoneistossa on kaksi huonetta, joissa kussakin on sangyt neljalle hengelle ja yhteinen vessa kaikille. Ja hostelli on tosi siisti, yo maksaa vain 6 euroa! Ja aamiainen kuuluu hintaan...mika diili.

Eilen kaytiin omin pain tsekkaamassa kaupunkia ja soin illalla myos ensimmaisen kerran sushia elamassani kun paatettiin kayda japanilaisessa ravintolassa safkaamassa. Oli muuten melkoisen hyvaa! Illalla kaytiin kattomassa keskustaa, mm. Kaarlensiltaa iltavalaistuksessa ja hienolta naytti.

Yöllistä Prahaa

























Kohta lahdetaan parin tunnin opastetulle ilmaiselle kierrokselle ympari Prahaa ja illalla olisi tarkoitus vetaa Pub Crawl. Huomenna sit Berliiniin ja alkaa reili kaantyakin vahitellen jo lopuilleen. Berliinissa majoitutaan eraan kaverini Ullan luokse ja jo alkumatkasta tuttu Eppukin vilahtaa samoissa maisemissa. Aurinko paistaa ja vikat paivat kasilla. Nyt pittaa nauttia taysin siemauksin!


Ei kommentteja: