perjantai 21. elokuuta 2009

Itavallasta Saksaan ja takaisin





Heissan!

Saksassa ollaan ja meno maistuu. Talla kertaa tie vei meidat Oktoberfestin luvattuun kaupunkiin, Müncheniin, jonne saavuimme eilen Itavallasta. Iltamme toissapaivana Innsbruckissa sujui vallan mainiosti, paatimme Juhanan kanssa ottaa rennosti ja ostimme evasta pienta piknikointia varten. Allekirjoittanutta vaivasi pieni vasymys Innsbruckiin saapuessamme, lieko syyna ollut aurinko ja tukahduttava kuumuus mutta olo ei ollut mikaan paras kaupunkiin saapuessamme. Nailla keleilla (viime paivat olleet noin 30 astetta) vetta kuluu melkoisesti..Onneksi pieni lepo ja neste auttoivat ja ilta sujui rennoissa merkeissa eraassa kaupungin puistossa matkaradiota kuunnellen. Tassa on taasen reilin yksi parhaista puolista, voi jaada sinne minne huvittaa ja tutkia paikkoja mitka kinnostaa.

Yopaikaksi valitsimme Innsbruckista noin puolen tunnin matkan paassa sijaitsevan Wörgl -nimisen kylan, jonne asetuimme yoksi. Ja tuttuun tapaan, otimme makuupaikaksi eraan kerrostalon takapihan. Ensin jouduimme vaihtamaan paikkaa, kun ekan talon ikkunasta kurkistikin paa kun emme osanneet ollaa nakojaan tarpeeksi hiljaa..tunnelma oli sen verran vaivalloinen joten paatimme hipsia tiehemme rinkkoinemme ja lopulta loysimmekin suojaisen paikan toisen talon luota. Nukuimme lahes 10 tunnin younet ja hyvin sujui. Ja yon hinta: 0 euroa!! Sehr gut.

Alla vastaherännyt takapihalla autuaan yöunen jälkeen














Herattyamme taasen porottavaan aurinkoon ja kuumuuteen marssimme ensin aamiaiselle laheiseen kuppilaan ja sielta hyppasimmekin Münchenin junaan. Uskomatonta miten hyvin taalla Euroopassa yhteydet pelittavat, ainakin lansipuolella. Eika matkatkaan kesta kauaa, keskelta tuntematonta Wörglia Saksan kolmanneksi suurimpaan cityyn kesti vain puolitoista tuntia.

Hostellimme taalla on jees ja saimme pestya pyykkimme hostellin pesukoneissa. On taasen reissaajilla puhtaat vaatteet! Nailla kuumuuksilla t-paita on muuten markana hiesta melko akkia, varsinkin kun tuolla ulkona kulkee rinkan kanssa. Iltamme oli varsin mainio, silla vietimme laatuaikaa Villen ja muiden Otaniemesta tutuiksi tulleiden kavereiden kanssa.

Tässäpä saksalainen litran tuoppi!





















Tanaan on tarkoitus tormata viela porukalla Englisch Gartenissa ja sielta suuntaamme kohti Salzburgia. Rento meininki paalla!

Ei kommentteja: