keskiviikko 6. tammikuuta 2010

New adventures are waiting...

Se on sitten loppiainen ja lähtöpäivä. Tänään lähdetään, matkalaukku saatiin just kiinni pientä voimaa käyttäen mut kamat on paketissa! Kohta strattaa auto täältä Lappeenrannasta kohti Helsinki-Vantaata ja seikkailu kohti uusia seikkailuja alkaa tänä iltana 19.30. Ekaksi lennän Pariisiin, jossa onkin sit 11 tunnin odottelu ennen New Yorkin lentoa. Nykiin lento kestää noin 8 tuntia ja siellä vielä parin tunnin odottelu ennen viimeistä NY-Raleigh -lentoa. Perille pitäisi saapua huomenna 16.30 Jenkkilän aikaa. Aikaeroa 7 tuntia, siellä ollaan siis jäljessä. Yhteensä tää poika on vajaat 29 tuntia matkalla, siis jos kaikki aikataulut pelittää. Ja jos siis pääsen ylipäänsä maahan. Turvatarkastuksia tulee varmaan olemaan moneen otteeseen ja tiukkoja kysymyksiä tullissa myös. Jotkut hullut kun on yrittäneet viedä pommeja mukanaan viime aikoina niin siitä kärsii sitten myös muut matkustajat. Jännityksellä odotan mitä tuleman pitää.

Viimeset päivät oon lähinnä vaan chillannu täällä armaassa kotikaupungissa Lappeenrannassa ja keräilly voimia tulevia koitoksia varten. Vähän omituista jättää Suomi taakse nyt ainakin puoleksi vuodeksi, oon kaavaillu alustavasti tulevani takaisin kesäkuun lopussa. Silloin ei varmaankaan oo enää lunta maassa ja pakkasetkin kadonneet.

Eipä kai muuta. Passi ja viisumipaperit messiin, vähän vaatteita matkalaukkuun, läppäri ja viulu lähtee myös. Palaan kirjoittamaan kun oon jossakin muualla kuin Suomessa:) Mahtavaa lähteä reissuun!

2 kommenttia:

M&M&M(vuh) kirjoitti...

Nyt ois kyl jo selkeesti aika laittaa kuulumiset sieltä lätäkön toiselta puolelta ;D

M&M&M(vuh) kirjoitti...

Mikä ihmeen amp... unohda se..